12 January 2021 / News

Lexperience GROWPOLIS®-ekosysteemin palveluntuottajaksi

Henkilö- ja asiantuntijabrändien vahvistamiseen, esiintymistaitoihin sekä social selling -myyntimenetelmiin erikoistunut Lexperience Oy on GROWPOLIS®-ekosysteemin viides julkistettava palveluntuottaja.

Liiketoimintojen siirtyessä yhä enemmän verkkoon ja ostajien tehdessä merkittävän osan hankintaselvityksistä itsenäisesti etukäteen ennen myyjän valintaa on digitaalinen näkyvyys ja myynti välttämätöntä.

”Kasvuyhtiöillä on useimmiten alkuvaiheessa hyvin rajallinen budjetti myynti- ja markkinointi-investointeihin. Sosiaalinen media ja muut verkkoympäristöt tarjoavat monipuolisesti mahdollisuuksia pienen budjetin sekä nollabudjetin myyntibuustille. Kukaan ei kuitenkaan ole seppä syntyessään näissäkään asioissa, vaan opettelu ja kädet savessa -harjoittelu on tarpeen. Kukin alusta toimii omilla pelisäännöillään, ja niiden kehityksessä on pysyttävä mukana. Oikeanlaisella, johdonmukaisella digitaalisella sisällöntuotannolla saadaan tehokkaasti tuloksia sekä tunnettuudessa että kassakoneessa. Pelkät staattiset sisällöt eivät kuitenkaan enää riitä, vaan ne tulee myös osata esittää kiinnostavalla tavalla. Suuri määrä suomalaisia heitettiin poikkeusvuoden 2020 aikana kameroiden eteen, oli siihen kunnollista valmennusta taustalla tai ei”, kertoo Lexperience Oy:n yrittäjä Elina Koivumäki.

Lexperience tarjoaa Growpoliksen asiakkaille kahdenkeskisiä ja ryhmävalmennuksia henkilö- ja asiantuntijabrändien vahvistamiseen sekä esiintymistaitoihin ja sosiaaliseen myyntiin liittyen. Valmennukset on mahdollista toteuttaa etänä, asiakkaan luona taikka Growpoliksen palveluntarjoajana toimivan Sound Enginen huippulaadukkaalla Engine Studiolla Helsingin Oulunkylässä.

Growpoliksen toimitusjohtaja Kimmo Oila jatkaa: ”Growpoliksen missio on kiihdyttää asiakkaidemme kasvua lukuisilla eri keinoilla. Korporaatioviestinnästä on siirrytty nopeasti henkilökohtaiseen viestintään ja kasvuyhtiöiden avainhenkilöiden tarinankerrontaan. Haluamme tarjota Growpoliksen asiakkaille tehopaketteja nykyään vaadittavien taitojen nopeaan kartuttamiseen ja hyötyjen irti ottamiseen verkon eri vaihtoehdoista. Elina Koivumäen 20-vuotinen ura ammattiesiintyjänä ja valmentajana sekä digitaalisten ilmiöiden tuntijana mahdollistaa asiakkaillemme nopeita tuloksia kiinteällä, ennakoitavalla hinnalla.”

Lisätietoja:

Growpolis / Kimmo Oila, toimitusjohtaja, 050 565 8968, kimmo.oila@growpolis.com

Lexperience Oy / Elina Koivumäki, toimitusjohtaja, 040 555 35 79, elina@elinakoivumaki.com