25 November 2020 / News

Sound Engine GROWPOLIS®-ekosysteemin palveluntuottajaksi

Virtuaalitapahtumien striimaus- ja webcast-palveluiden sekä live-tapahtumien tuotantojen täyden palvelun ammattilaisena tunnettu Sound Engine on GROWPOLIS®-ekosysteemin neljäs julkistettava palveluntuottaja.

Yksi kasvun keskeisiä kiihdyttäjiä on kyky saada viestittyä omista tuotteista ja palveluista kiinnostavasti ja korkealaatuisesti halutuille kohderyhmille. Digisisältöjen tulvassa erottuu, kun oma viesti tuotetaan visuaalisesti ja äänimaailmaltaan ammattimaisesti. Katkeilevien ja rakeisten etälähetysten aika on ohi.

”Startupit ovat notkeita muovaamaan omaa liiketoimintaansa ympäröivien muutosten keskellä. Me Sound Enginellä aloitimme vuonna 2003 ensin live-tapahtumien ääni-, valo- ja kuvatuotannon kanssa. Vuosien varrella asiakkaiden tarpeet ovat ohjanneet meitä monipuolistamaan palveluvalikoimaamme ja tänä päivänä meiltä saa perinteisen livetapahtumatuotannon rinnalla TV-tuotantotasoiset virtuaali- ja hybriditapahtumat, luovan suunnittelupalvelun, räätälöidyt somistukset, kaikki tapahtumien toteutukseen liittyvät muut elementit, kuten esiintyjät ja juontajat, kalusteet ja livetapahtumien osalta myös cateringin sekä turvallisuuspalvelut. Growpoliksen kautta kasvuyhtiöt toivottavasti löytävät kiinteästi hinnoitellut palvelupakettimme ja huomaavat, mikä vaikutus myyntiin on ammattimaisella sisällöntuotannolla, kertoo Sound Enginen perustaja Erkki Castrén.

Sound Engine tarjoaa Growpoliksen asiakkaille monipuolisesti virtuaali- ja livetapahtumien tuotannot avaimet käteen periaatteella joko asiakkaan valitsemassa toteutuspaikassa tai Sound Enginen erittäin monipuolisilla Engine Studioilla Helsingin Oulunkylässä. Oli kyseessä lanseeraustapahtuma, pitching-tallenteen teko, seminaari, haastattelu, yhtiökokous, konsertti tai vaikka virtuaalipikkujoulut, löytyy Sound Engineltä osaaminen ja kalusto halutulle toteutusmuodolle.

Growpoliksen perustajaosakas Elina Koivumäki jatkaa: ”Kohta parikymmentä vuotta jatkunut, suositusten pohjalta käynnistynyt yhteistyö Sound Enginen kanssa omissa työ- ja yksityiselämäänkin liittyvissä tapahtumissa ja sisällöntuotannossa on tuonut vahvan luottamuksen Sound Enginen työn laatua kohtaan. Oli selvää, että haluamme tarjota Growpoliksen asiakkaille helposti hankittavaksi myyntiä ja asiakaskokemusta kasvattavia tapahtuma- ja sisältöpalveluita. Toivotamme Sound Enginen tiimin lämpimästi tervetulleeksi mukaan GROWPOLIS®-yhteisöön.”

Lisätietoja:

Growpolis / Elina Koivumäki, perustajaosakas, 040 555 35 79, elina.koivumaki@growpolis.com

Sound Engine / Erkki Castrén, perustaja, johtaja, 040 507 32 27, erkki.castren@soundengine.fi