6 May 2020 / News

Tilin Takojat GROWPOLIS®-ekosysteemin palveluntuottajaksi

Yrittäjien ja kasvuyhtiöiden tilitoimistona tunnettu Tilin Takojat Oy on GROWPOLIS®-ekosysteemin toinen julkistettava palveluntuottaja.

Hyvä kirjanpitäjä ja taloushallinnon ammattilainen on yksi alkuvaiheessa olevan yhtiön tärkeimpiä kumppaneita. Tilin Takojien perustajayrittäjä Hon Vun tarina kasvuyhtiön vetäjäksi on tuonut hänelle ja Tilin Takojille sitä osaamista, näkemystä sekä asennetta, jota Growpolis haluaa asiakkailleen tarjota.

”Vierivä kivi ei sammaloidu, ja tämä on meidän tärkeimpiä periaatteitamme. Minkä tahansa yrityksen täytyy pystyä kehittymään ja uudistumaan. Aloitin tilitoimistolla työskentelyn ollessani 21-vuotias, ja tiesin löytäneeni paikkani. Koin, että kirjanpitäjän työ on parasta koko maailmassa. Missä muualla saat mahdollisuuden tutustua erilaisiin yrittäjiin ja kasvuyhtiöihin näin henkilökohtaisella tasolla?”, kertoo toimitusjohtaja Hon Vu.

Tilin Takojien ammattilaiset ovat nopeasti tavoitettavissa ja vastaavat arkikielisesti asiakkaiden kysymyksiin. Growpoliksen perustajaosakas Elina Koivumäen positiiviset omakohtaiset ja suositteluun perustuneet kokemukset Tilin Takojien asiakkuudesta johtivat kumppanuussopimukseen GROWPOLIS®-ekosysteemissä.

Tilin Takojat tarjoavat Growpoliksen asiakkaille kuukausittaisen kirjanpidon ja palkanlaskennan lisäksi vuosittaiset tilinpäätös- ja veroilmoituspalvelut sekä taloushallintoon liittyvän muun konsultoinnin.

Growpoliksen toimitusjohtaja Kimmo Oila jatkaa: ”Tilin Takojien mutkaton ja uudenlaiseen datan hyödyntämiseen positiivisesti suhtautuva asenne sopii hyvin yhteen GROWPOLIS®-ekosysteemin kehittämisen ja Growpoliksen arvojen kanssa. Tilin Takojien tiimi on valmiudessa tuottamaan asiakkaille lisäarvoa erilaisten analyysien ja ennusteiden muodossa, hyödyntäen asiakkaasta GROWPOLIS®-ekosysteemiin kertyvää dataa.”

Tilin Takojien palveluita tulee olemaan saatavilla GROWPOLIS®-ekosysteemistä sekä kuukausiveloituksellisina palvelupaketteina että pistemäisinä kertatuotteina.

Lisätietoja:

Growpolis / Kimmo Oila, toimitusjohtaja, 050 565 8968, kimmo.oila@growpolis.com

Tilin Takojat / Hon Vu, toimitusjohtaja, 045 869 73 77, hon.vu@tilintakojat.fi